We volgen het kabinetsbesluit met betrekking tot de sluiting van onze so scholen per maandag 20 december.

Alle so scholen zullen vanaf maandag een beperkte noodopvang verzorgen.

Deze noodopvang is uitsluitend voor leerlingen met ouders met cruciale beroepen en voor zeer kwetsbare leerlingen/situaties.

U krijgt via de school van uw kind bericht over de aangepaste situatie per maandag en verdere informatie over hoe u eventueel een beroep kunt doen op de noodopvang.

Onze school is weer geopend

We hanteren strikte voorwaarden volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM, het OMT en het kabinet. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor extra pauzemomenten, ventileren we de lokalen regelmatig en zijn er extra schoonmaakmomenten ingepland. Daarnaast verwelkomen wij zo min mogelijk externe mensen in de school. Dat betekent dat ook ouders niet welkom zijn binnen onze schoolpoorten. Tot slot zullen onze medewerkers in de publieke ruimten een mondkapje of andere gezichtsbescherming dragen.

Is uw kind snotterig of heeft uw kind andersoortige klachten die passen bij corona?

Laat uw kind thuis.

Is er ondanks alle maatregelen toch een leerling of leerkracht positief getest op corona?

Dan zijn wij genoodzaakt de hele klas naar huis te sturen. Zowel leerlingen als leerkracht moeten vijf (5) dagen in quarantaine. Vervolgens dient de klas (iedereen afzonderlijk) zich te laten testen op het coronavirus. Meer hierover leest u op de website van de Rijksoverheid.